B*Nosy Noud

Gepubliceerd op 20 maart 2022 om 08:52

Heerlijk! Deze week is het zonnetje weer gaan schijnen en de nieuwe collecties druppelen weer binnen. Dan krijg je vanzelf toch zin om weer nieuwe dingen aan te schaffen! 

Terwijl ik dit typ hoor ik de koolmeesjes fluiten. Ik weet dat ze achter in de tuin bij ons vogelhuisje zitten. Ik kan hier zo van genieten! 

Ik wil jullie heel graag deze hoodie laten laten. Misschien denk je: een hoodie, terwijl je net zegt dat het lekker weer is? Ik vind het nog geen korte mouw weer. In de middag is het al lekker, maar de wind is nog goed aanwezig. Ook in de ochtend is het nog fris.

Juist deze hoodie is nu ideaal, hij is namelijk niet zo dik! In de ochtend kan hij prima met een jas aan. Als Noud uit school komt gaat hij graag buiten spelen. Ik vind hem of op de trampoline of op het voetbalveldje met zijn vriendjes. Dan vraagt hij 9 van de 10 keer of zijn jas uit mag. Wat ik begrijp... Maar eigenlijk vind ik het nog niks. Maar deze hoodie maakt het juist ideaal. Niet te dik, maar prima om in de middag zo aan te hebben. Dus hij is heel blij wanneer zijn moeder eindelijk ja zegt.

Klein detail

Wat Noud ook zo leuk vindt zijn de zakken. De foto zegt genoeg denk ik hihi

De broek 

 

Zien jullie ook de toffe broek die Noud aan heeft? 

Het is een zwarte joggingbroek met een elastische tailleband, tunnelkoord, steekzakken, ribbels op de knie en kontzakken. Zo dat was in vogelvlucht een omschrijving van de broek. 

Noud vraagt tegenwoordig of hij de zachte broek aan mag. Dit vraagt hij elke maandag en om de week op donderdag. Waarom? Omdat hij op maandag naar de gym gaat en om de week op donderdag moet schoolzwemmen. Hij vindt hem lekker zacht en ideaal om snel aan en uit te trekken. Zeker na het zwembad is zo'n broek ideaal. En wat bij betreft is dat natuurlijk helemaal goed. Noud ziet er lekker hip uit, hij voelt zich er prettig bij en het helpt hem om gemakkelijk aan en uit te kleden. Hoeveel winst wil je hebben?! 

De hoodie is van het merk B.Nosy  en heeft de naam : Chestnut. (licht bruin) hij is verkrijgbaar in de maten 110 t/m 146-152 en kost €39.95

De zwarte joggingbroek is ook van B.Nosy en is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 146—152 en hij kost €37.95 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Tamar van Dongen
6 maanden geleden

Hey, knappe Noud. Ik ben blij dat je de hoodie en broek fijn vindt!

Sonja
6 maanden geleden

Super stoere set draagt Noud!😍